nlc.hu
Család

Heatlie Dávid összetört a gyászban

Édesapját gyászolja Heatlie Dávid: „Sajnos az állapota gyorsan és hirtelen romlott”

Hirtelen nagyon beteg lett, de bíztak benne, hogy meggyógyul.

Gyászol Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid: az énekesnő korábbi szerelmét, fia pedig édesapját, Bob Heatlie-t veszítette el a napokban. „Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy 2023. április 8-án, szombaton 11 óra körül szeretett édesapánk, nagypapánk, testvérünk és családapánk, Bobby Heatlie családja körében elhunyt. Nagyon fog hiányozni. Bobby, Michael és David” – írta a búcsúposztban az énekesnő.

Heatlie Dávid nehezen éli meg édesapja halálát, ráadásul nagyon váratlanul érte őket. „Különböző fázisokon megyek keresztül. Van, amikor nagyon rossz és rendkívül fáj, míg a másik pillanatban kicsit könnyebb. Folyamatosan ingadozik a hangulatom, és amikor nem számítok rá, akkor hirtelen kitör belőlem a hatalmas szomorúság. Talán mégis azért jó erről beszélni, mert olyan sok mindent csinált a Neotonnak, rengeteg dalt írt a pályafutása alatt. Felsorolni sem lehet, mennyi nagy sláger köszönhető neki. Például Anekától a Japanese Boy vagy a legnagyobb, Shakin Stevensnek írt száma, a Merry Christmas Everyone, ami az egyik legnagyobb klasszikus karácsonyi sláger, nem csak Angliában. Az LGT-vel is dolgozott, és a Neotonnak is ő írta a Párizsi lányt. Tényleg zseni volt” – kezdte a Ripostnak az énekes.

Heatlie Dávid

Fotó: TV2

Utoljára tavaly látta az édesapját Heatlie Dávid, a következő találkozóra hamarosan sort kerítettek volna „Többször voltunk kint nála, a nyáron is meglátogattuk. Sajnos az állapota gyorsan és hirtelen romlott, ezért döntöttünk úgy, hogy újra kiutazunk hozzá. Reménykedtünk, és nem gondoltuk komolyan, hogy ez bekövetkezik. Bíztunk abban, hogy megerősödik, így a testvéreivel a következő találkozást is tervezgettük. Májusban szerettünk volna újra menni, de ez már nem valósulhat meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top