nlc.hu
Aktuális

Heatlie Dávid ittasan vezetett

Csepregi Éva fiát ittas vezetésen kapták, bilincsben vezették el

Nem először gyűlik meg a baja az alkohollal.

Heatlie Dávid Csepregi Éva fiaként került be a köztudatba, ám azóta megcsinálta a maga karrierét. Sikeres zenész, bombabiztos háttérrel, ugyanis 3 éve vette feleségül szerelmét, Dórit

Heatlie Dávid

Heatlie Dávid a Szerencsekerékben

Hiába a híres szülő, Dávidról néha-néha kiderülnek érdekes történetek. Két éve Dóri számolt be arról, hogy férje ittasan szállt fel a repülőgépre, ahonnan majdnem le is szállították. Most egy újabb csontváz esett ki a szekrényből a Szerencsekerék tegnap esti adásában. Kasza Tibi ugyanis nem kertelt, egyből belekérdezett, mi volt, amikor meggyűlt a baja a rendőrökkel. Dávid meghökkent, hiszen ezt a titkot egészen a mai napig őrizte. 

„Egyszer… Az a legfurcsább az egész sztoriban, hogy ittas vezetésről van szó. De, egy sört ittam és bicikliztem – mondta Dávid, amit a műsorvezető nem igazán akart elhinni. – Volt egy törvény, amit aztán két hét múlva vissza is vontak. Szentendrén lementünk meccset nézni, két-három sör, mentem, megfordultam és egy rendőrautó igazoltatott… Én nem akartam bajt. Elvitték a biciklimet és bilincset tettek rám.”

Pár óra múlva a rendőrségen az egyik rendőr megkérdezte, az a Csepregi Éva-e az édesanyja, ugyanis két héttel korábban az énekesnő is bent járt az őrsön, mivel kampányfilmet forgattak az ittas vezetés ellen. Azt nem tudni, milyen következményei lettek az esetnek, de a zenész annyit elárult, rém kellemetlenül érezte magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top