nlc.hu
Sztárok

Klippremier az nlc-n: HEATLIE - Megyek a fejem után

Klippremier az nlc-n: „Sokszor érezzük úgy mi is, hogy kilátástalan a holnap” – Heatlie Dávid így kapcsol ki

A szorgalmasan szereplő Heatlie Dávid egyre komolyabban építi zenei karrierjét. Csepregi Éva fia a Neoton Família sztárjai dobosaként rengeteg rutinra tett szert, az utóbbi években ezt kihasználva gőzerővel kezdte el tolni saját formációit is. Dávidot számtalan megmozdulásban láthattuk és hallhattuk, de a legkiemelkedőbb mind közül egyértelműen a HEATLIE.

A saját nevével fémjelzett projekt először 2019-ben tűnt fel A Dal című műsor mezőnyében. Akkor még úgy látszódott, hogy Dávid önálló útját inkább szóló előadóként képzeli el, hiszen debütáló dalát, a La Mama Hotelt is egyedül prezentálta a színpadon.

Heatlie Dávid

Fotó: Birton Szabolcs

A zenész azonban hamar ráunhatott a magányra, legalábbis erre enged következtetni, hogy a pár hónappal később megjelenő Wurlitzer videójában már egy komplett együttessel kiegészülve szerepel. A srácok közötti összhang azóta is töretlen, ennek szakmai szempontból szuper lenyomata az a koncertfelvétel, amit tavaly tavasszal az Akvárium Klubos bulijukon rögzítettek.

De mi történik a színpadra lépés előtti pillanatokban és mivel töltik a fellépés utáni órákat? Mit csinálnak a szabadidejükben? Valamiért ez a kérdés legalább annyira foglalkoztatja a fanokat, mint maga a minőségi koncertélmény. Erre tökéletesen ráérzett a HEATLIE, legalábbis erről árulkodik legújabb, Megyek a fejem után című zúzós dalukhoz készült videoklip.

„A dal lehetne a zenekarunk ars poeticája is. Sokszor érezzük úgy mi is, hogy kilátástalan a holnap, de az este csodákra képes. Egy kocsmában, a péntek esti koncerten és a másnapos reggeleken jönnek a nagy megfejtések, amiből aztán gazdálkodni tudunk. Megyünk a fejünk után. Sokat találkoztunk, buliztunk és koncerteztünk tavaly, ez az időszak ihlette ezt az új dalt. A klip is egyértelműen ezt próbálja átadni.  Édesapámtól örököltem ezt a hobbit, hogy mindent, minden formában rögzíteni kell. Néha kicsit erőltetett a szituáció, amikor az ittas barátaim képébe dugom a kamerát, de pár nap vagy év elteltével jó visszanézni ezeket a felvételeket. Az őszi leállásban, unalmamban vágtam össze a videoklipet. Egy egyszerű poénnak szántam” – mondta az nlc-nek a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top