nlc.hu
Sztárok

Heatlie Dávid csatakrészegen ült fel a repülőre

Heatlie Dávid egyszer olyan részegen szállt fel a repülőre, hogy kis híján leszállították a gépről

A zenész a Drágám, add az életed! tegnap esti adásában számolt be arról, hogy mennyire kalandosra sikeredett egy Maldív-szigeteki utazása.

Heatlie Dávid retteg a repüléstől, és nehezen viselte a tudatot, hogy a Maldív-szigetekig igencsak hosszú repülőút vár rá. A védekezési mechanizmusa az volt, hogy már odahaza elkezdett inni, amit aztán a repülőtéren folytatott tovább, és mivel még ez sem volt elég, egy üveg bort felcsempészett a gépre is, hogy ott is folytassa a stresszoldást, ráadásul még az utaskísérőktől is rendelt italt – idézi Dávid feleségét, Heatlie Dórit a 24.hu.

Heatlie Dávid és felesége, Dóri

Heatlie Dávid és Dóra a Drágám, add az életed! kilencedik adásában (fotó: TV2)

A Dóri által mesélt történetet a zenész annyira nem élvezte, szólt is, hogy ideje véget vetni a történetmesélésnek. Reméljük, nem ez teszi próbára a kapcsolatukat. Azért a sztori vége szerencsére még kiderült: az egyik légiutas-kísérő rászólt a dobosra, hogy ha nem fejezi be az ivást, hívni fogja a biztonságiakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top