nlc.hu
Aktuális

Henry Kettner Farm VIP-videója

Henry Kettner kérdőre vonta a Farm VIP-es társait

Bő egy hónappal a műsor vége után korábbi társait taxizta Henry Kettner.

Henry Kettner már több „taxizós” videót is készített a csatornájára, ám eddig többnyire a követőit, feliratkozóit fuvarozta. Most azonban úgy döntött, ideje a szembesítésnek, és a december végén véget ért Farm VIP játékosokat vitte el A-ból B-be.

Buzás Dóri második lett a versenyben, Fehér Hollóval szemben maradt alul. Utóbbi többször udvarolt neki a forgatások alatt, ám a korábbi Exatlon-versenyző visszautasította a közeledést. ,,Próbálkozott, de esélyt sem adtam neki – emlékezett vissza Dóri, majd a szerelmi életéről is elárult pár infót. – Nagyon hosszú ideje nincs senkim, most sem. Nincs is nagyon olyan, akivel összejönnék, nem beszélgetek olyan sráccal, akivel randiznék. Talán majd lesz, de most még várat magára.”

henry kettner buzás dóri

Farm VIP-es társait fuvarozta Henry Kettner (Fotó: Henry Kettner vlog)

Fehér Holló 12 millió forintot nyert. Elárulta, leginkább a stúdiója bővítésére, felszerelésre költötte a pénzt. Beszélt továbbá a negatív kritikákról, amiből bőven kijutott neki a műsor alatt. ,,Jól viselem egyébként. Gondolj bele: van egy milliós nézettségű műsor, és van 200 ember, aki rosszat ír. Azokkal nem tudsz mit kezdeni. Hatalmas mennyiségű pozitív üzenetet kaptam a műsor után” – mondta a zenei producer Henry Kettner vlogjában.

Heatlie Dávid igaz hamar kiesett, mégis pozitívan gondol vissza a farmon eltöltött időre. Arról is beszélt, hogy már a családalapítást tervezik a feleségével. ,,Bevallom, én kapcsolatfüggő vagyok. Három barátnőm volt korábban. Nagyon vágytam rá, hogy férj, aztán apa legyek” – részletezte Dávid.

Oláh Gergővel nagyon jó barátságot ápol Henry, még közös produkcióban is gondolkoznak. A zenész a műsorban szerzett tapasztalatok mellett énekelt is a youtuber kocsijában, valamint a magánéletéről is mesélt a most már ötgyermekes apuka. ,,Vannak keményebb napok… (…)De ez az élet rendje. Az embernek családja van, az anya, az apa szerep betöltése fontos. A legszebb szó a világon számomra az apa. Amikor ezt kimondják a gyerekeim, olvadok. (…)Mindenkinek annyit adnak fentről, amennyit elbír” – mondta Gergő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top