nlc.hu
Család

A válása után elégette menyasszonyi ruháját - videó

A válás után elégette esküvői ruháját, sokan elítélik emiatt – videó

Nem tudta, hogy mit kezdjen a válása után ezzel a fontos esküvői emlékkel, így inkább felgyújtotta.

Megosztotta az embereket Lauren Brooke története. A 31 éves nő úgy ünnepelte meg válását, hogy elégette a menyasszonyi ruháját, úgy, hogy ezt egy hivatásos fotós dokumentálta is. A TikTokra feltöltött felvételeken látható, hogy nemcsak, hogy elégeti az esküvői ruháját, de egy kép kedvéért rá is lép a volt férjével közös fotóra. 

A pár majdnem tíz évig volt házas, 2012-ben kötötték össze az életüket, majd Lauren Brooke 2021 szeptemberében beadta a válókeresetet. A helyi törvények szerint el kell telnie egy évnek, mielőtt véglegesítik a válást, és állítása szerint reménykedett abban, hogy férjével sikerül helyrehozniuk a kapcsolatukat, de nem így történt. 

Több olyan hozzászólás is érkezett, ami szerint Lauren Brooke túlzásba esett, hogy szégyenletes, amit csinál, de bőven érkeztek olyan kommentek is, aki szerint nagyon menő, amit csinált. „Meg akarok házasodni, aztán elválni, csak hogy én is elégethessem a ruhám” – írta egy hozzászóló. „Az én menyasszonyi ruhám egy raktárban rohad, de ez sokkal jobb megoldás” – tette hozzá valaki más.

„Van, aki szerint narcisztikus vagyok, van, aki szerint csak figyelemre vágyom, van, aki szerint az én hibám minden. A fotózással azonban nem azt ünnepeltem meg, hogy elváltam, hanem, hogy túl vagyok rajta” – nyilatkozta Lauren Brooke. „Mi mást tehettem volna az esküvői ruhámmal? Nem lehetett visszacserélni, és nem akartam volna odaadni a lányomnak, azok után, ahogyan véget ért a kapcsolat. Akkor miért ne égessem el?” – tette hozzá.

Lauren Brooke elégei menyasszonyi ruháját

Fotó: Lauren Brooke/TikTok

Ugyan Lauren Brooke februárban újra párra talált, nem biztos abban, hogy szeretne újra megházasodni.

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top