Kerekesszékbe került ugyan az apuka, de lánya kérésére közös tánccal léptek fel az iskolában

nlc | 2023. Április 20.
Charles Pottert 17 évvel ezelőtt ütötte el egy részeg sofőr, aminek következtében teljesen megváltozott az élete, ennek ellenére nem hagyja, hogy a baleset határozza meg az életét. Így amikor kislánya felkérte egy apa-lánya táncra az iskolai rendezvényen, az apuka boldogan igent mondott. A táncukról videó is készült, amit már több mint kétmillióan megnéztek.

Az életünk bármelyik percben egy szempillantás alatt megváltozhat, de amíg nem következik be a baj, addig a percig magunk sem hisszük el. Így történt ez Charles Potterrel is, akit 2006-ban elütött egy részeg sofőr. Charles élete gyökeresen megváltozott, hiszen súlyos sérüléseket szenvedett, amik miatt kerekesszékbe került és a kúszástól kezdve az evésen át mindent újra kellett tanulnia. A fiatal apuka azonban nem hagyta, hogy a baleset határozza meg az életét, így amikor 6 éves kislánya, Charlize arra kérte, hogy lépjen fel vele egy iskolai rendezvényen, az apuka egy percig sem habozott. 

„A legkisebb lányom hip-hop órákra jár és éppen az apa-lánya táncok következtek. Megkérdezte, hogy van-e kedvem együtt táncolni vele” – mesélte Charles. – Azt mondtam, hogy persze, megoldjuk!”

A fellépésekről természetesen videó is készült, amit megosztottak a TikTok-oldalukon. A videó pedig annyira felkapott lett, hogy már több mint két millióan megnézték. 

@rhonduhhxx They learned their dance 4 days before performing… few tweaks to accommodate her daddy. Don’t drink & drive!!#daddysgirl #daddydaunghtergoals #daddydaugtherdance ♬ Half the Man - Jennifer Smestad

Charles felesége, Rhonda azt is elárulta, hogy összesen 2-3 hetet kaptak arra, hogy oktatóvideókból elsajátítsák a mozdulatokat, ami kisebb kihívást jelentett, hiszen az apuka mozgáskorlátozottsága miatt néhány mozdulatra más megoldást kellett kitalálniuk. A koreográfiát pedig otthon, a nappaliban igyekeztek tökéletesre fejleszteni. 

Charles az őt ért kihívások és nehézségek ellenére továbbra is hisz abban, hogy minden okkal történik és az évek alatt soha nem vesztette el a hitét. Elmondása szerint ez segített megőrizni a pozitív hozzáállását és a mosolyt az arcán. A fiatal apuka igyekszik mindenben meglátni a jót és más szemlélettel megközelíteni a történteket. Véleménye szerint lehetett volna sokkal rosszabb is.  

Azt mondják, Isten a legnehezebb csatáit a legerősebb katonáinak adja. Szóval nem számít, mi történik, nem fog olyan dolgon keresztülküldeni, amin ne tudnál túllépni, csak soha ne add fel. Tartsd fel a fejed. Gördülj tovább, lépj tovább. A dolgok biztosan jobbra fordulnak majd

– mondta a Good Morning Americának.

Exit mobile version