nlc.hu
Család

Kocsiba ült egy 3 és 6 éves testvérpár

Kocsiba ült egy 3 és 6 éves testvérpár, játékot venni indultak

„A mama otthon van, mi pedig elmegyünk a boltba” – mondták.
testvérek

Egy késő esti kirándulás majdnem tragédiával végződött, amıkor egy 6 és 3 éves testvérpár szerdán késő este a malajziai Langkawi szigetén elvitte szüleik autóját egy körre – vette észre a CNN.

A fiúkat a helyi rendőrség vette fel, miután elvesztették az irányítást a kocsi felett és egy lámpaoszlopnak ütköztek.

Shariman Ashari, Langkawi rendőrfőnöke elmondta, hogy a gyerekek által vezetett autó, egy ezüstszínű Toyota Vios felkeltette a többi sofőr figyelmét, mert azt feltételezték, hogy a sofőr részeg. Végül pedig riasztották a rendőröket.

A rendőrfőnök szerint a fiúk kisurrantak otthonról, miközben az anyjuk a fürdőszobában volt, apjuk pedig aludt, és elvitték a járművet. Körülbelül 2,5 kilométert tettek meg a baleset előtt, amelyben megsérült az autó motorházteteje – tette hozzá Shariman.

Az esetről készült egy videó is, amelyen hallható, amint azt mondják a járókelőknek, hogy egy játékboltba akarnak menni, hogy vegyenek egy modellautót.

„A mama otthon van, mi pedig elmegyünk a boltba” – mondja az idősebb fiú malájul. „Egy fekete autót szeretnénk venni” – teszi hozzá a fiatalabbik.

A rendőrség gondatlan vezetés miatt nyomoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top