nlc.hu
Család

A forró autóban hagyta alvó feleségét, az internet mondott ítéletet

A forró autóban hagyta alvó feleségét, de nem mindenki érti, miért lett dühös az anyuka

Egy anyuka megosztotta a történetét, a kommentelők pedig két pártra szakadtak.

Egy édesanya a Mumsnet közösségével osztotta meg a történetét, ami eléggé megosztotta az embereket. Mint írta, miközben családjával hazafelé tartottak egy ebédből, ő elaludt az anyósülésen, amikor hazaértek, férje nem ébresztette fel, hanem a gyerekekkel bementek a házba, őt pedig ott hagyták a tűző napon, felhúzott ablakokkal parkoló autóban. 

„Csak 15 perc múlva ébredtem fel, amikor a fiam kijött valamiért az autóhoz. Nagyon meleg volt a kocsiban, és nagyon dühös voltam a férjemre, mert otthagyott. Korábban összevesztünk, és megfordult a fejemben, hogy talán szándékosan tette. Ő azt állítja, nem tudta, hogy alszom még, azt hitte, hogy egyszerűen csak nem akartam még kiszállni az autóból” – írja az anyuka, aki szerint viszont elég nyilvánvaló volt, hogy még szundikál. Férje még azzal is védekezett, hogy mondta neki, hogy megérkeztek, de hát ő nem reagált.

Igen, hiszen baromira nem voltam ébren” – tette hozzá. Megjegyezte, nem is tudja, mi történt volna, ha nem ébred fel negyedóra után. „Semmiképpen sem hagynék egy gyereket egy forró autóban, felhúzott ablakokkal, így nem értem, miért gondolta azt, hogy teljesen rendben van, ha engem otthagy.”

Nő alszik egy autó hátsóülésén

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

A történetre érthető módon rengeteg hozzászólás érkezett. Vannak, akik szerint ez elég rossz húzás volt a férj részéről, hiszen nemcsak a gyerekek, a felnőttek is ugyanúgy rosszul lehetnek, ha a forró autóban hagyják őket. Vannak, akik szerint viszont biztosan nem esett volna komolyabb baja, és férjével együtt mindketten gyerekesen viselkedtek. 

Ugyan a kisgyermekek, az idősek és az állatok valóban nagyobb veszélyben vannak, ha az autóban hagyják őket, de még egészséges felnőttek is kaphatnak hőgutát hasonló helyzetben, írja a Metro.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top