nlc.hu
Család

Loren Schauersék családalapítási terveik

Családalapításra készül párjával az a férfi, akit 5 éve kettévágott egy targonca

Gyerekre vágyik feleségével a horrorbalesetet szenvedett Loren Schauers.

Pár éve írtunk arról a tragédiáról, melynek során egy targonca kettévágott egy hídépítő munkást az Egyesült Államokban. 2019-ben, az akkor 20 éves Loren Schauers csodával határos módon túlélte a balesetet, melynek során egy targoncával leesett a hídról, csaknem 50 métert zuhant, ekkor roncsolta szét az altestét a munkagép. Már az orvosok sem hittek abban, hogy túlélheti a balesetet, végül úgy tudták megmenteni az életét, hogy amputálták a lábait, a csípőjét, a nemi szerveit, a húgyúti rendszerét, a végbélnyílását, a végbelét, és az egyik alkarját is. Loren mindezek ellenére igyekszik teljes és boldog életet élni. Most éppen arra a döntésre jutott a feleségével, Sabiával, hogy családot alapítanak.

A házaspár mérlegeli a lehetőségeket: fontolóra veszik az örökbefogadást és a donor (Lorennek ugyanis a nemi szerveit is eltávolították, annyira összeroncsolódott az alteste) igénybevételét.

Lorenék közösen üzemeltetnek egy YouTube-csatornát, a legutóbbi videójukban árulták el azt, hogy belevágnak a családalapításba.

Sabia amúgy a baleset előtt még csak a barátnője volt, másfél éve voltak együtt akkor. Azonban párja amputációi után is kitartott Loren mellett, sőt azóta már össze is házasodtak.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top