nlc.hu
Család

Nyitva hagyta a kocsiajtót, a fia halálra gázolta

Saját kisfia gázolta halálra a férfit, aki véletlenül nyitva hagyta a kocsi ajtaját

A férfi felesége az eset után egy nappal jött rá, hogy a harmadik gyermekükkel várandós.
Rodriguez család

Egy átlagos hétköznap délután torkollott szörnyű tragédiába az Utah állambeli Santaquinban, amikor a 23 éves Jonathan Rodriguez teherautója megindult egy lejtőn: a férfi kisfia bemászott a kocsiba és véletlenül kiengedte a kéziféket. A fiatal apa és édesanyja megpróbálták megállítani a guruló járművet, ám Jonathant elgázolta a több tonnás autó – számolt be a LadBible.

A férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a nagymamát pedig mentőhelikopterrel szállították kórházba. Jonathan felesége, Daisy egy nappal a tragédia után fedezte fel, hogy a harmadik gyermekükkel várandós. A nő teljesen összetört a tragédia miatt, de azt elmondta: a babát a legnagyobb szeretetben fogja felnevelni, mert ő „Jonathan utolsó ajándéka”.

A család megsegítésére Rodriguez sógornője, Daisy nővére egy GoFundMe oldalt hozott létre.

„A nővérem férje, Jonathan Rodriguez az édesanyjával, Sonia Rodriguezzel együtt megpróbálta megakadályozni, hogy a jármű tovább guruljon a lejtőn fekvő udvaron. Sajnos erőfeszítéseiknek az lett az ára, hogy a teherautó összezúzta őket. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni Jonathant, de a helyszínen halottnak nyilvánították. Édesanyját, Soniát a kiterjedt sérülései miatt életmentő helikopterrel szállították kórházba, és jelenleg több műtétre vár. Jonathan 23 éves fiatal volt, akinek álmokkal és célokkal teli élet állt előtte. Akik ismerték Jonathant, tudják, hogy nagyszerű férj és csodálatos apa volt” – írta az adománygyűjtéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top