Család

Sokkos állapotban ment el újra a tragédia helyszínére a Csepelen elgázolt kisfiú anyja

H. Judit újra ellátogatott a csepeli baleset helyszínére, és felidézte a történteket. Azt mondja, ámokfutó vette el a gyerekét.

H. Judit kedden újra elment a csepeli baleset helyszínére, oda, ahol négyéves kisfiát elütötte egy autó hétfő délután. A nő csak nagyon rövid ideig maradt a kereszteződésnél, utána hazament, láthatóan sokkos állapotban volt – írja a Blikk.

Fotó: Thinkstock

A lapnak H. Judit a baleset körülményeiről is beszélt. „Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat” – mondta.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top