nlc.hu
Család

Megszólaltak az Árpád hídon elgázolt biciklis ismerősei

„Jólelkű srác volt, tele tervekkel és álmokkal” – megszólaltak az Árpád hídon elgázolt biciklis ismerősei

Remélik, hogy a vétkes sofőr megkapja méltó büntetését.

Nagyon rendes, jólelkű srác volt, tele tervekkel és álmokkal. Külföldön szeretett volna munkát vállalni, családot szeretett volna alapítani. De ezt ő nem élheti meg amiatt az autós miatt. Egyszerűen megszakad a szívünk” – nyilatkozta a Borsnak annak a biciklisnek az egyik ismerőse, akit az Árpád hídon gázoltak halálra július 1-jén

Hozzátette, hogy a fiatal férfit mindenki nagyon szerette, remek kapcsolata volt a családjával, két lánytestvérével, akiket rajongásig szeretett. Ugyan már semmi nem hozza vissza, a férfi ismerősei remélik, hogy a sofőr a legsúlyosabb büntetést kapja, amit csak ki lehet szabni. „Elvett egy csodás testvért, egy jó barátot, egy jövendőbeli férjet és egy fantasztikus gyereket egy családtól.”

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt az Árpád hídon egy autós letarolta a szalagkorlátot, ezzel együtt pedig halálra gázolta az ott tekerő biciklist. Nem sokkal később visszapattant az útra, amikor egy másik kocsinak is nekicsapódott.

A rendőrség a szörnyű tragédia után büntetőeljárást indított. Vizsgálják annak a lehetőségét is, hogy a két sofőr esetleg versenyzett egymással. Karácsony Gergely pedig azt nyilatkozta, nemrég fogadták el Budapest közbiztonsági stratégiáját, amiben vállalták, hogy sebességmérő kamerák segítségével lépnek fel a gyorshajtók ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top