nlc.hu
Család

Feldíszített autóval ünnepelte a válását

Just divorced: autós parádéval ünnepelte, hogy 23 év után elvált a feleségétől

Just married helyett Just divorced felirat virított az angol férfi feldíszített kocsiján.

Itthon is jól ismerjük az angolszász országokban elterjedt szokást, hogy az esküvő után az ifjú pár egy „Just married” felirattal és néhány földön húzott konzervdobozzal felszerelt autóval távozik.

Ezt a szokást alakította át egy 58 éves angol férfi, aki a válás miatt érzett határtalan örömét szeretné kifejezni a különleges ünnepléssel. Angus Kennedy ráfestette az autójára, hogy „Just divorced” (frissen elvált), fehér virágokkal, szalagokkal díszítette fel a járművet, és még azt is ráírta: „szabadság”.

Angus Kennedy a válása alkalmából feldíszített autója mellett

Angus Kennedy a válása alkalmából feldíszített autója mellett (Fotó: SWNS)

A férfi Dartfordban járja a környéket, hogy világgá kürtölje: mostantól szabad, egyedülálló és kapcsolatra kész férfi, meg persze azért, hogy egy kis vidámságot csempésszen az emberek mindennapjaiba.

Szerencsére nem bosszúból vagy a volt feleség megalázása miatt találta ki ezt a különleges akciót. Azt mondja, exével továbbra is jóban vannak. „Sophie-val még mindig barátok vagyunk, csak a házasságunk zátonyra futott. De nincs köztünk ellenségeskedést” – mondta a férfi, aki januárban vált el a feleségétől. Öt gyerekük van, 11 és 23 év közöttiek, és közös szülői felügyeletet gyakorolnak.

A nő egyébként teljes mértékben támogatja, hogy volt férje „válási parádét” rendezett. „Vicces ez az autós dolog, és őszintén szólva nem is vártam tőle mást” – mondta az exfeleség.

Angus azonban nem elégszik meg a rendhagyó módon kidekorált autóval, azt tervezi, hogy felveszi a kapcsolatot az egyházzal, hogy visszavonja a több mint két évtizeddel korábban tett házassági fogadalmát.

Korábban írtunk egy 47 éves nőről, aki 13 év házasság után vagány fotósorozattal ünnepelte meg a válását.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top