nlc.hu
Család

Fiúnévre váltott a Backstreet Boys énekesének lánya

Megengedte a 9 éves lányának a Backstreet Boys énekese, hogy fiúnévre váltson

AJ MacLean szerint a lánya nem transznemű, egyszerűen csak úgy érezte, hogy nem elég eredeti az a név, amit a szüleitől kapott.

A Backstreet Boys énekesének, AJ McLeannek az aranyos lányát sokáig Avaként ismerhettük, de most ezt felejtsük el, a kilencéves kislányt ugyanis már Elliottnak hívják.

Amikor a lányom megkeresett azzal, hogy Elliottra változtatná a nevét, először nem tudtam, hogy ez valami transznemű dolog-e – kiderült, hogy nem az –, de ez az ő személyes döntése. Ez az ő teste, ez az ő neve, ez az ő mindene

– magyarázta McLean a sajtónak, hogy miért támogatta a kislányt a döntésében.

AJ McLean és a kislánya

AJ McLean és lánya, Ava/Elliott még 2019-ben (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

A szülei fejében a lányuk továbbra is Ava marad, de függetlenül attól, hogy a lány milyen okból változtatta meg a nevét, az anyukája és az apukája mindig támogatni fogja a döntésében. A kislány már egy évvel a névváltoztatás előtt jelezte a szüleinek, hogy elégedetlen a nevével, ugyanis mind az iskolában, mind a táncórákon sok Avával találkozhatott, és nem tetszett neki, hogy túl sok emberrel osztozik ezen a néven. Valami ennél egyedibbet szeretett volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top