nlc.hu
Család

A kaliforniai nőnek 7000 online barátja van

Nem jött össze a párkapcsolat, 7000 online pasija lett az OnlyFans-modellnek

A kaliforniai nőnek 7000 online barátja van.

Egy kaliforniai nő furcsa kijelentést tett, azt mondta, hogy 7000 online barátja van, és a velük való kapcsolata jobb, mint a valós.

Az OnlyFans modell 300 000 dolláros havi jövedelemmel hónapok óta egyedül van – legalábbis offline. A 25 éves Nala Ray elutasította a hús-vér randevúzás ötletét, miután elmondása szerint nehezen talált olyan párt, akit nem „ijeszt meg” külseje és anyagi sikere. Ray, az OnlyFans modellje állítólag körülbelül 300 000 dollárt (több mint 100 millió forintot) keres havonta.

„Minden reggel küldök a pasijaimnak valami vidámat, majd néhányan válaszolnak, és beszélgetünk egy kicsit. Beszélgetünk az életükről, arról, hogyan néz ki a napjuk, hogyan aludtak – ez olyan, mint egy teljes kapcsolat. Nagyon büszke vagyok ezekre a kapcsolatokra, én vagyok az online barátnőjük” – mondta a nő.

„Két választásom van. Vagy egy rendkívül rendes srác a barátom, aki nem tudja kezelni a tényt, hogy felfigyelnek rám, vagy hogy sok pénzt keresek, vagy randevúzok egy sráccal az interneten. Az utóbbit választom” – tette hozzá.

Nala Ray

7000 online pasija van. Fotó: Instagram

Kijelentette, hogy sokat küzdött azért, hogy olyan férfiakat találjon, akik elfogadják a pályaválasztását, de mindig kiderült, hogy ha még elfogadják is, „megfélemlíti őket a tény, hogy ő a kenyérkereső”.

Tehát vagy túl birtoklóak, vagy túl bizonytalanok, és én egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel” – tette hozzá.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top