nlc.hu
Család

Martin Freemanként vertek át egy budapesti családanyát

Házasságát is felrúgta egy budapesti nő egy csaló miatt, aki Martin Freemanként írogatott neki

Vigyázz, hogy kinek az üzeneteire válaszolsz.

Egy nőt több mint 5 millió forinttal károsította meg a bűnöző, aki kedvenc színésze,  Martin Freeman nevén futó Facebook-oldalról írogatott neki. 

Szereti a rajongóival tartani a kapcsolatot, mindezt teljes hiteles angolsággal, teljesen megtévesztő volt, össze is voltam zavarodva” nyilatkozta az RTL Híradójának Csilla.

Martin Freeman

Martin Freeman (Fotó: Isabel Infantes/ AFP)

Az illető azt állította, hogy kezd gyengéd érzelmeket táplálni iránta, amit ő elhitt, sőt, maga is úgy érezte, szerelmes. Majd egyik nap azt írta, azonnali segítségre van szüksége, ugyanis befagyasztották a vagyonát, és valamiből ki kell fizetnie az ügyvédet, aki ebben a helyzetben segíteni tud neki.

Csilla félt, hogy elveszíti állítólagos szerelmét, ezért megpróbált anyagilag segíteni rajta, rengeteg ékszert tett pénzzé, még egy másfél milliós kölcsönt is felvett. Végül az ellentmondásos válaszok után rájött, hogy átverték, és úgy döntött, hogy feljelentést tesz. 

„Nem szeretném, hogy börtönbe kerüljön, de fizessen nekem vissza mindent, mert nagyon rondán megkárosított mentálisan, anyagilag. Nem csak engem, az egész családomat tönkretette. Egy házasságot rúgtam fel” – tette hozzá, és megjegyezte, amíg nem biztos, hogy ki a feladó, senki ne válaszoljon ismeretlenek üzeneteire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top