nlc.hu
Család

Elkelt házzal verték át

Már elkelt házzal verték át az ötgyermekes anyát, elúszott 800 ezer forintja

Az egymillióból már 800 ezret kifizetett a gyermekeit egyedül nevelő anya, de mint kiderült, hiába.

Csalás áldozata lett egy ötgyerekes hajdúböszörményi asszony. Kiderült, hogy a házat, amelyért majdnem egymillió forintot fizetett, korábban már elárverezték – számolt be a Tények. Így Krisztina hiába fizetett érte, ez a ház nem az otthonuk.

Krisztina

Krisztina az egyik gyermekével – Forrás: Tények – videó

Az anya egyedül neveli az 5 gyerekét a komfort nélküli házban, ahol feltöltőkártyás a villanyóra és az udvaron van kút, a meleget pedig egy cserépkályha adja; de most még innen is menniük kell. Egy alapítvány segít a családnak új otthont találni, mert nem biztos, hogy a pénzt visszakapják.

Krisztina 9 hónapja él itt a gyerekeivel, és részletekben 800 ezer forintot kifizetett a házért. A maradék 400 ezret az alapítvány által volna, és a felújítást is, de ekkor váratlan fordulat történt: kiderült, nem rendezettek a tulajdonviszonyok.

Mint a Tények riportjából kiderül, a családot felkaroló alapítvány most új megoldáson gondolkodik, hogy a család ne maradjon fedél nélkül: szeretnének bérelni nekik egy ingatlant, és utána ha jogosult lesz rá az anya, akkor azt az ingatlant tudná megvásárolni, amit az alapítvány fel is újítana. A közeli Hajdúdorogon már találtak is házat neki, és Krisztinának az alapítvány segítségével munkája is lesz, így a CSOK-ot is igénybe veheti, sőt hitelt is kaphat.

Ezekre az átverésekre is ügyelj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top