nlc.hu
Utazás

Csalók repültek rá az elmaradó busójárásra

Az elmaradó busójárásra árulnak utakat csalók

Ha a téltemető karneválra szóló utazási ajánlatok jönnek veled szembe a neten, vigyázz, az átverés!
busójárás

Csalók szerveznek utakat az interneten és a közösségi oldalakon a mohácsi busójárásra, egyéni és csoportos utazásokat is kínálnak, pedig a koronavírus miatt idén elmarad a maskarás felvonulás – számolt be a Tények. A legnagyobb magyar téltemető-tavaszköszöntő karnevál évről évre százezreket vonz Mohácsra.

Idén sok-sok évszázad után elmarad a busójárás. Semmit nem szervezünk, sem a programiroda, sem az önkormányzat. Tehát Mohácson nem lesz busójárás” – hangsúlyozta Fazekas Orsolya, a mohácsi programiroda vezetője. 

Pávkovics Gábor polgármester azt mondta, a járvány miatt nem lehet vállalni a kockázatot. Mindenképpen el szerették volna kerülni a tömeges megbetegedést, ezért zárva lesznek a szállodák és az éttermek. Megkérték a kisváros lakóit is, hogy ne hívjanak vendégeket, mivel nem lesz semmiféle rendezvény. A maskarás felvonulás helyett viszont hatalmas busószobrokat állítottak.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Sóki Tamás 

Vigyázz, ezek is átverések!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top