nlc.hu
Család
Berki Mazsi gyásza

Egy éve hunyt el Berki Krisztián, Berki Mazsi kivételt tett, és beszélt érzéseiről

Berki Mazsi a Borsnak mesélt az elmúlt egy évről, és arról, miként éli meg Berki Krisztián halálának évfordulóját.

Tavaly május 6-án hunyt el tragikus hirtelenséggel Berki Krisztián. Mazsi azóta is csak nagyon ritkán beszél gyermeke édesapjáról, de most kivételt tett a Borsnak.

“Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam” – nyilatkozta Berki Mazsi.

Megszólalt Berki Mazsi

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Félelem van bennem az évforduló kapcsán. Mert még mindig nagy amplitúdókat tudok megélni érzelmi szinten. Ilyen még nem volt az életemben, ezek új érzések, és erre nem lehet felkészülni, mert nem tudjuk, mire számíthatunk. Fogalmam sincs, miként fogom megélni” – mondta Mazsi, aki kislányával vidéken próbál új életet kezdeni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top