nlc.hu
Család

Elhunyt édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella

Édesanyját gyászolja Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella édesanyja pár hete hunyt el. A műsorvezető megható sorokkal mondott köszönetet és búcsúzott el édesanyjától.

Az eddigi legnehezebb Anyák napja

Jakupcsek Gabriella édesanyja néhány hete hunyt el, így az idei év volt az első, hogy anyák napján nem köszönthette fel. A műsorvezető egy szívszorító poszttal búcsúzott, amit Instagram oldalán tett közzé. Habár tisztában volt vele, hogy hamarosan eljön ez a nap,  hiszen 89 éves édesanyjának ő viselte gondját, ennek ellenére természetesen nagyon megrázták a történtek és köszönetet mondott mindazért, amit édesanyja tett érte. 

Jakupcsek Gabriella

Fotó: TV2

„Tudtam, hogy eljön ez a nap…”

A műsorvezető a következő sorokkal búcsúzott: 

„Anyák napja… Abból is a legnehezebb. Féltem ettől a naptól, miközben tudtam, hogy hamarosan eljön, és szembesülnöm kell a szomorú ténnyel, hogy nem vagy már nekem. Ma utoljára köszöntelek, pontosabban búcsúzom tőled, Anya. Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni, ésszel felfogtam, de a lelkem nem engedelmeskedik még…alig telt el pár hét…Mondják: majd beletörődik a szív is. Köszönöm a szabadságot, amit kaptam tőled, a biztonságos szeretet, amit adtál. Köszönöm a humorodat, amivel megtanítottad kíváncsian szemlélni a világot. Köszönöm, hogy nem kényeztettél el vagyonnal, de megtanítottál kíváncsinak lenni a világra, vágyódni és küzdeni azért, amit el szeretnék érni újra és újra. Köszönöm, hogy veled lehettem az utolsó nehéz időszakodban, hogy elkísérhettelek az utolsó utadra… Elmentél…

Nem tudlak már megölelni soha többé.., de megőrizlek a történeteinkben, a humoros kifejezéseid pedig mindig meg fognak minket nevettetni, ahányszor csak emlegetni fogjuk, mert ígérem, sokat fogunk emlegetni; így maradsz meg nekünk. Szép volt veled az élet, köszönöm. Búcsúzom, tudom megérted…de tudod, jönnek a gyerekek hozzám köszönteni, mert ma van Anyák napja – abból is a legnehezebb…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top