nlc.hu
Család

Megengedte, hogy a kisfia kifesse a körmét, a nagyszülők begurultak

Kiakadtak a nagyszülők, mert a lányuk megengedte a fiú unokájuknak, hogy kifesse a körmét

Az anya nem szeretné korlátozni a kisfiát, de a nagyszülők nem így gondolják.

Egy anyuka arról írt a Redditen, hogy mivel a 11 éves fiát érdekelte a körömfestés,  megengedte neki, hogy kipróbálja. „Jól szórakoztunk a színválasztással – imádta, és csináltunk róla egy aranyos posztot” – mesélte a nő.

Kifestett körmök.

Fotó: Getty Images

Miután megosztotta bejegyzését, végeláthatatlan üzeneteket és telefonhívásokat kapott a szüleitől, akiknek egyáltalán nem tetszett az új, közös hobbi.

A nő azt állítja, hogy már kiskora óta „sejti” fia szexuális orientációját, és ezt főleg az érdeklődési körére alapozza. Az anyuka azt mondta: „Minden egyes porcikáját szeretem, és ettől soha semmi nem térítene el” – írta a posztjában, és azt is hozzátette, hogy a szülei nemcsak, hogy nem támogatják feltétel nélkül az unokájukat, de úgy tűnik, hogy úgy gondolják, hogy homoszexuális programokat erőltet rá.

A férjem 100 százalékban mellettem áll, hogy a fiunkat olyannak szeressük, amilyen.

Az édesanya végül a gyermeke és saját mentális egészsége védelmében úgy döntött, hogy korlátozza a szüleivel való kapcsolattartást – csak akkor beszél velük, ha szükséges.

„Anyukámmal korábban szó mindennap beszéltünk. Ma sem akadályoztam meg, hogy felhívják bármelyik gyermekemet, vagy kapcsolatba lépjenek velük a közösségi médiában. De figyelemmel kísérem a telefonhívásokat és a posztokat, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a fiam jól van, és nincs kitéve a megjelenésével vagy stílusválasztásaival kapcsolatosan negatív reakcióknak” – írta.

A posztját kommentálva több felhasználó kiállt mellette, egyikük azt írta: „Nagyszerű szülő vagy. Örülök, hogy a fiadnak ott vagy te. A te gyerekedről van szó, nem a szüleidről, és ezt nekik kell elfogadniuk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top