nlc.hu
Család

Ilyen az, amikor egy gyerek hálás a szüleinek

Ilyen az, amikor egy gyerek hálás a szüleinek – videó

A fiatal lány megható módon mondott köszönetet a szüleinek a diplomaosztólyán.

Debbie Ly jól tudja, hogy milyen sokat köszönhet a szüleinek azért, hogy eljuthatott a főiskoláig és lediplomázhatott. Ly édesanyja és édesapja Laoszból, illetve Vietnamból származnak, egy jobb jövő reményében hagyták el az otthonukat. Egész életükben dolgoztak, és mindent feláldoztak, hogy olyan életet adhassanak a lányuknak, amilyen nekik nem adatott meg.

Érthető, hogy április 22-én, miután Ly átvette a diplomáját a kaliforniai Redlands Egyetemen, egy nagyon kedves gesztussal megköszönte a szüleinek az eddigi támogatást.

Az édesanyját és az édesapját a saját stólájába és talárjába öltöztette, hogy így mondjon hálát nekik. 

A megható jelenetről videó is készült, amit a lány az Instagramon tette közzé. „Köszönöm, anya és apa, a rendíthetetlen szeretetet és támogatást, és hogy megtanítottatok a kemény munka és az elszántság értékére” – írta Ly a képaláírásban. „Ez nemcsak az én diplomaosztóm, hanem a tietek is”.

Az egyik cikkünkben mi is összeszedtük azokat a hétköznapi dolgokat, amikért felnőtt fejjel nagyon hálásak vagyunk szüleinknek.

Kiemelt kép: Instagram

Diplomaosztón örül egy család.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top