nlc.hu
Család

Elvesztette a család a plüsselefántot a kisfiuk hamvaival

Kétségbeesetten keresi a család az elveszett plüsselefántot, amibe a fiuk hamvait tették

A komoly érzelmi értékkel bíró plüssállatot egy floridai kiránduláson veszítette el az iowai család.

A Bruce nevű plüsselefánt a floridai Disneylandben veszett el, amikor a família épp siklóernyőzött. A családtagok saját magukat hibáztatják a történtekért, és a közösségi médiában kérnek segítséget. Kikérték a vidámpark biztonsági kameráinak felvételeit is, de sajnos az eltűnés pillanata nem lett rögzítve: az egyik felvételen még náluk látható a plüsselefánt, később azonban már nem – írja az RTL.

plüss

Bruce, az elveszett plüsselefánt (fotó: Liz Atkinson/Facebook)

Liz Atkinson, a nyolcéves kora előtt elhunyt kisfiú édesanyja elmondta, hogy a plüsselefántot a fiuknak még a születésekor vették. Gabryel több mint 50 műtéten esett át az élete során, mivel súlyos betegséggel született. A Bruce nevű plüssállat az összes műtéténél vele volt, a haláláig együtt maradt a kisfiúval, így úgy látták helyesnek, ha a hamvait is belevarrják.

A Disneylandbe Gabryel testvérével, Sebastyannal mentek, és a plüsst azért vitték magukkal, mert az elhunyt kisfiú születésnapjára szerettek volna emlékezni ezzel. Most kétségbeesetten keresik Bruce-t, és remélik, ráakad majd valaki és visszaadja nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top