A vőlegény az esküvői beszédében mondta el, hogy a menyasszonya a vőféllyel csalta meg őt

Á.K. | 2023. Május 24.
A minden értelemben különleges beszéd után a férfi csak ledobta a mikrofont és otthagyta a vendégeket.

Az Unfiltered Bride podcast híres arról, hogy az esküvői jótanácsok mellett jó kis sztorikat szoktak mesélni az esküvők általában csodálatos, néha azonban kiábrándító világából. Legutóbb egészen bizarr sztorival sokkolták a közönséget.

A férj és a feleség egy csodás ceremónián házasodtak össze, volt állófogadás, elkezdődött az ételek felszolgálása, de előtte még jöttek a beszédek. Miután az örömapa elmondta a beszédét, maga a vőlegény következett. A férfi körbeadott néhány borítékot a vendégeknek, és azzal kezdte, hogy nézzék meg azok tartalmát.

Ezek olyan fotók, amiken azt láthatjátok, hogy a menyasszonyom éppen a vőféllyel kefél félre

Majd ezután ő és az egész családja és vendégei felálltak a helyükről és ott hagyták a többieket. A férfi ugyanis a saját vendégeit előre beavatta a terveibe. Azzal állt bosszút, hogy az esküvő teljes számláját a menyasszony családjával fizettette ki – írja a Ladbible.

Így is történt, jobb híján a csalfa fél családja állta a teljes cechet. A sztori már a podcastben is jól ment, de kikerült egy rövid videó formájában is a TikTokra, ahol igazán hatalmasat szólt, bár voltak emberek, akik alig akarták elhinni a történetet.

Az életben minden a jó időzítésről szól. Ez az ember egy legenda

– dicsérték a vőlegény bosszúját.

Mondjuk az kérdésként talán jogosan merült fel, hogy miért kellett előtte összeházasodni, hiszen ha még azelőtt rukkol elő a sztorival, megúszták volna a válást.

Exit mobile version