nlc.hu
Család

A vőlegény helyett az apja vette el az arát

Elmenekült az esküvőről a vőlegény, erre az após vette feleségül a menyasszonyt

Túl sokat költött az esküvőre mindkét család, nem akarták lefújni.
öreg-fiatal,

Miután egy indonéz vőlegény eltűnt az esküvője napján, az apja magára vállalta a felelősséget, és feleségül vette a menyasszonyt csak, hogy ne maradjon el a drága szertartás. A fiatalember egyszerűen elszökött, sehol sem találták, így az arának – aki amúgy már hosszú ideje párkapcsolatban állt a férfival – kellett volna elmagyaráznia a már megérkező vendégeknek, hogy az esküvő elmarad. Ezt láthatóan mindkét család elképzelhetetlennek tartotta, mivel az esküvői előkészületek kisebb vagyonba kerültek, a hozományt pedig már elrendezték, így végül a vőlegény apja közbelépett.

Az indonéz közösségi médiában körbejárt videón a vőlegény és a menyasszony apja látható a bizarr esküvői ceremónián, ám valójában egyikük a vőlegényt:

Bár a menyasszony családját láthatóan mélyen megalázta a vőlegény eltűnése, a körülbelül 25 millió rúpia (átszámítva mintegy 1700 dolláros) esküvői előkészületekre való kiadás volt a fő gondjuk. 

Az indonéz közösségi médiában elég vegyesek voltak a reakciók a szokatlan esküvőre: sokan gúnyolódtak a helyzeten, mások pedig a fiatal menyasszonyt sajnálták.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top