nlc.hu
Család

Kigyulladt a kocsija, miközben ő a boltban lopott

Égő autóban ragadt két kisgyerek, miközben az anyjuk a boltban lopott

Néhány bátor járókelőn múlt, hogy a kicsik túlélték a balesetet.
égő autó

Letartóztattak egy nőt a floridai Seminole megyében szerdán, miután autója kigyulladt egy bevásárlóközpont közelében úgy, hogy két kisgyermek tartózkodott benne felügyelet nélkül – számolt be a helyi média a rendőrség közleménye alapján.

A hatóság szerint május 26-án dél körül a 24 éves Alicia Moore egy pláza parkolójába állt be az autójával, majd bement egy közeli szupermarketbe, de a két gyerekét a kocsiban hagyta. A rendőrségi közlemény nem pontosította, hogy milyen idősek voltak a kicsit, de arról írtak, hogy „nem tudtak magukról gondoskodni” amiből feltételezhető, hogy óvodás, vagy annál kisebb gyerekekről volt szó.

Moore a boltban találkozott egy férfivel és együtt körülbelül egy órát töltöttek el bent – a hely biztonsági kamerájának tanúsága szerint lopkodással. Amikor a nő a kijáratnál meglátta, hogy a kocsija lángra kapott, azonnal a járműhöz rohant, de az már szinte teljesen kiégett.

Szerencsére a járókelők még az anya előtt észlelték a bajt és kimentették a két gyereket. Mindkettőjüket kórházba szállították. Az egyik gyermek elsőfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán és a fülén – áll a rendőrségi jelentésben.

Bár az még nem derült ki, hogy mi okozhatta a tüzet, a hatóság szerint Moore súlyos hibát vétett azzal, hogy a kicsiket egyedül hagyta az autóban. A nő ellen súlyos testi sértéssel járó gyermekelhanyagolás és gyújtogatás vádjával indult eljárás.

(via; via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top