nlc.hu
Család

Vasárnap emlékeztek meg a Kossuth-díjas íróról

Belerokkant Moldova György özvegye a férje elvesztésébe

Vasárnap délelőtt Moldova Györgyre emlékeztek a békásmegyeri templomban. A megemlékezésen részt vett a Kossuth-díjas író özvegye is, aki belerokkant férje elvesztésébe.

A békásmegyeri Evangéliumi Testvérközösség templomában, a Megbékélés Házában emlékeztek Moldova Györgyre emlékeztek vasárnap délelőtt – írja a Blikk

Moldova György

Moldova György (Fotó: Németh Gabriella)

A megemlékezésen ott volt Palotás Katalin is, aki az egy éve elhunyt író özvegye. Palotás Katalint akkora veszteség érte, hogy fizikálisan és mentálisan belerokkant Moldova György elvesztésébe. Az elmúlt egy évben megromlott Katalin egészségügyi állapota, továbbá a volt férje testvéreivel és lányaival sincsen jó kapcsolatban, mivel nem keresik és nem kíváncsiak rá. Vélhetően ez az oka annak, hogy Szegeden talált menedéket, a testvérénél.

Palotás Katalin a kórházi kezelései miatt, illetve betegsége miatt már egy jó ideje nem mozdult ki a lakásból, azonban férje megemlékezésére Budapestre autózott. 

Felkavaró pillanatok voltak ezek a számomra, bár az az igazság, nem kell ahhoz semmiféle évforduló, hogy sírjak. Gyuri itt van velem, bennem, képtelen vagyok elengedni őt

– mondta a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top