nlc.hu
Család

Így tréfálták meg az iskolaigazgatót

Megtréfálták az iskolaigazgatót: a diákok beköltöztek a nappalijába

Rendhagyó csínytevést követtek el egy iskola diákjai. Az esetről videó is készült, ami már vírusként terjed az interneten.

A végzős diákok minden évben különböző csínytevéseket követnek el, ezzel is megünnepelve az érettségit. A legtöbbször ez beöltözéssel, vagy az iskola kidekorálásával jár – írja a My Modern Met

Az iskolaigazgató rádöbben, hogy a diákok ellepték a nappaliját

Az iskolaigazgató rádöbben, hogy a diákok ellepték a nappaliját (Fotó: Instagram)

A Daleware államban található Middletownban található St.Andrew iskola diákjainak azonban egészen rendhagyó módon sikerült megünnepelniük az eseményt, ugyanis a végzősök besurrantak az igazgatónő házába és a nappaliban vertek tábort. A tréfáról természetesen videó is készült, ami már vírusként elterjedt az interneten. 

A videón jól látható az iskolaigazgató, Joy McGrath meglepett arca, amikor reggel ébredés után kinyitja az ajtót és megpillantja, hogy a nappaliját ellepték a tinédzserek. Először annyira ledöbbent, hogy amint megpillantotta őket, gyorsan becsukta az ajtót, hogy összeszedje magát. 

Ti vagytok a legnagyobb bajban – mondta viccesen a visszatértekor. 

A diákok elárulták, hogy hajnali 1 óra körül surrantak be a házba. Az igazgató értetlenül állt a történtek előtt, mert nem tudta, hogyan lehetséges az, hogy nem hallotta őket. 

McGrath vélhetően szoros kapcsolatot ápol a diákjaival, mert ezután még sok nevetés és viccelődés következett. 

Ez a legszebb dolog, amit valaha láttam

– mondta McGrath.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top