Ebben az érettségiző évfolyamban 17 iker- és hármasiker-szövetség van – videó

FEL | 2023. Június 12.
A legtöbb diák nem tudta, összesen hány ikertestvérpár jár az osztályokba, így a meglepetés erejével hatott rájuk, amikor kiderült, ilyen sokan vannak.

Az idei évben a Massachusetts-i Westford Academy középiskola ballagóünnepségén résztvevők talán azt hitték, hogy duplán, vagy triplán látnak, de valamilyen szinten így is történt.

A Westford, Massachusettsben található középiskola 2023-as ballagó osztályában ugyanis 16 ikerpár és egy hármas iker járt – mondta Daniel Twomey, az iskola diákokkal foglalkozó dékánja a Good Morning Americának.

Twoney arról is beszámolt, hogy a legtöbb diák nem tudta, összesen hány ikertestvérpár jár az osztályokba, így nagy volt a meglepetés, amikor kiderült, ilyen sokan vannak.

„Mindig tudtuk, hogy sokan vannak, de nem gondoltuk, hogy ennyien – mondta Twoney. – Senki nem ült le, hogy megszámolja őket, egészen az iskolaév kezdetéig, amikor összeállították a végzős évkönyv szekcióját” – magyarázta.

Miután az iskolai tisztviselők és maguk a diákok rájöttek, hogy a mintegy 420 fős végzős osztály 17 ikertestvérpárból áll, az ikertestvérek különleges kitüntetésben részesültek a díjkiosztó ünnepségen és a ballagáson. Nem kizárólag az iker mivoltuk miatt, hanem mert nagyon eredményes tanulók voltak a négy év alatt.

„Keményen dolgozó, motivált diákok voltak – mondta Twoney. – Mindig is ezt láttam az ikreknél. Van bennük egy versenyszellem, így mindig hajtják egymást, legyen szó sportról, tanulmányokról vagy tananyagról.”

Twoney azt is megjegyezte, hogy mind a 35 diák azt tervezi, hogy ősszel főiskolára megy.

„Ők egyszerűen egy nagyszerű csapat – mondta. – Akár a tanulmányaikról, akár az iskolán kívüli programjaikról, akár a sportról volt szó, egyszerűen nagyszerű csoportot alkottak. Mindannyian fantasztikus gyerekek” – mondta a dékán.

Kiemelt kép: YouTube

Exit mobile version