nlc.hu
Baba

Ikerpár után hármas ikrekkel lett várandós

Már volt három gyermeke, amikor kiderült, újabb három érkezik

Hatalmas volt a meglepetés, amikor a háromgyermekes családban kiderült, hogy újabb három baba érkezik.

Monique Davaul, egy hatgyermekes virginiai anyuka nemrég adott életet hármas ikreknek, alig néhány évvel azután, hogy egy ikerpár anyukája lett. A Newport News-i Davaulnak van már egy 8 éves kisfia is.

hármas ikrek

Fotó: Instagram

A terhesség korai szakaszában Davaul már sejtette, hogy valami más lehet, mivel teste jelentős tüneteket produkált. Az egyik vizsgálat során aztán bebizonyosodott, hogy nem csak ikreket vár, hanem hármas ikreket.

Az újabb babák érkezése jelentős változásokat hozott a család életében. Danielle és Josh sok kihívással szembesültek, jóval nagyobb a terhelés a mindennapokban, és az egész családnak alkalmazkodni kellett az új helyzethez.

Az Egyesült Államokban a Centers for Disease Control and Prevention adatai szerint 2021-ben mintegy 3000 szülés volt hármas ikerszülés, míg abban az évben mintegy 114 000 szülés volt ikerszülés.

Azonban a népes család hatalmas szeretettel és támogatással fogadta a hármas ikreket. Az anya különleges kötődést alakított ki mindegyik kisbabával, és mindent megtett azért, hogy mindenki megkapja a szükséges gondoskodást és figyelmet. Bár a kihívások nagyok voltak, a szülők boldogan és büszkén álltak helyt az új kihívásokkal teli helyzetben.

A többgyermekes anya a hármas ikreket a 33. héten hozta világra. A Mielle, Jihad és Noelle néhány hetet töltöttek az újszülött intenzív osztályon, de mindhárman hazamehettek Davaulhoz anyák napjára.

Davaul elmondta a Good Morning Americának, hogy bármi is történjék, ő mindig szeretetteljesen és boldogan fogadja a gyermekeit, és hálás az élet minden ajándékáért. A nagyobb testvérek, akik most 6 és 8 évesek, nagyon lelkesek és segítőkészek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top