nlc.hu
Család

Megrendezte saját halálát

Megrendezte a saját halálát egy férfi azért, hogy megnézhesse a családja reakcióját

Saját halálát rendezte meg egy férfi azért, hogy megnézhesse a családja reakcióját. Elmondása alapján ez elárulta, hogy ki is törődik vele valójában.
Mindenki átöleli a férfit, amikor megérkezett a szertartásra

Egy férfi megrendezte a saját halálát, majd a semmiből megjelent a saját temetésén. A morbid átverést az rtl.hu szúrta ki. 

David Baertennek az volt a célja, hogy megnézze, szerettei hogyan reagálnak majd a halálára, továbbá szerette volna megleckéztetni azokat a szeretteit, akik eltávolodtak tőle az évek során. 

A kamutemetést Belgium egyik nagyvárosa, Liege közelében rendezték meg. A szertartást egy helikopter zavarta meg, amiből az elhunytnak hitt férfi szállt ki. 

Amikor a családtagok meglátták, egyből megölelték a férfit, de akadtak olyanok is, akik rögtön elkezdtek zokogni. Később Baerten elmondta, hogy a családjának csak a fele jelent meg a szertartáson, ami elmondása alapján elárulja azt, hogy ki is törődik vele valójában.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

A halálát olyan jól elrendezte, hogy senki nem sejtett semmit. A lánya még egy megható bejegyzést is írt a Facebook-oldalára az édesapjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top