nlc.hu
Család

Ordító csecsemőivel bikciklizett az anya

Ordító csecsemőivel biciklizett át a városon, letartóztatták

Az anya azt modnta, azért szállította így a kisbabákat, mert nincs autója.

A 36 éves Blossum Kirby tavaly júniusban, a perzselő hőségben egy tejesládát rögzített a kerékpárjára, ebbe tette be két hónapos, csak pelenkát viselő, ordítva síró ikerbabáit, majd átbiciklizett velük Indianapolis városán. 

Az esetnek számos szemtanúja volt, akadt, aki videófelvételt is készített az esetről. Ezen jól látszik, hogy az egyik csecsemő előrebukott, a feje nem volt megfelelően megtámasztva, míg a másik a nyakát ferdén tartva feküdt, miközben a fejét oldalra nyomta a láda fala.

A videó készítője, Brian Henderson rászólt a nőre, hogy nem szállíthatja így a kisbabákat, hiszen elég, ha nekimegy egy bukkanónak vagy belehajt egy kátyúba és a kicsik súlyosan megsérülhetnek. 

Blossum Kirby rendőrségi fotója

Blossum Kirby rendőrségi fotója

A nőt végül letartóztatták, míg a babákat pedig egy közeli kórházba vitték, ahol napégés és kisebb sérülések miatt látták el őket.

Amikor kérdőre vonták az anyát, azt mondta, hogy nem látta problémásnak ezt a szállítási módot, amelyet állítása szerint azért alkalmazott, mert nincs autója.

Kirbyt elítélték kiskorú elhanyagolása miatt. Azt, hogy a gyermekek felügyeleti joga jelenleg kié, nem hozták nyilvánosságra.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top