nlc.hu
Család

Ezzel lepte meg mostohaapját az esküvőjén

Így lepte meg mostohaapját a menyasszony, szem nem maradt szárazon

A legszebb ajándékot kapta mostohalányától az egyik apuka, ugyanis az esküvőn derült ki, hogy ő is az oltárhoz fogja kísérni az arát.
Friss házasok fogják egymás kezét

Egy esküvő nem csak a menyasszony, illetve a vőlegény, hanem a szülők számára is a nagy napot jelenti. Számos olyan videóval találkozhattunk már, ahol az apukák könnyes szemmel kísérik végig kislányukat az oltárhoz vezető úton. Így történt ez a 31 éves Amy Walkinshaw esküvőjén is, amikor megható gesztust tett az édesapja felé.

Amy szülei elváltak, így nem sokkal később egy mostohaapuka is belépett az életébe. A projektmenedzserként dolgozó Jeff Bennett már 20 éve a család tagja, így már 11 éves kora óta nyújt támaszt a lánynak. Vér szerinti édesapja, az 58 éves Andy Collins szintén aktív szerepet vállalt a lány nevelésében, így Amy mindig is azt gondolta, hogy valójában két apukája van.

Éppen ezért már az eljegyzés során biztos volt abban, hogy azt szeretné, ha ketten kísérnék az oltárhoz.

 

Amy még az esküvő előtt megkérte édesapját, hogy lepje meg Jeffet azzal, hogy a bevonulás kezdetekor elkapja a kezét a közönség soraiból és együtt kísérik oltárhoz.

A videón jól látható, hogy a férfi arcára mekkora döbbenet ült ki, amikor rájött, hogy mi is történik valójában. A lány azt is elárulta a Metrónak, hogy semmiképp sem szerette volna ezt kihagyni, hiszen tisztában volt azzal, hogy ez mennyit fog jelenteni a férfinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top