nlc.hu
Család

Koporsóban ment el az iskolai bálba egy brit diáklány

Koporsóban ment el az iskolai bálba, mindenki le volt nyűgözve – videó

Egy éven át dolgozott a különleges belépőn, és családja is sokat segített neki.

A 16 éves Abi Ricketts imádja a vámpírokat és a goth szubkultúrát, ezért úgy döntött, koporsóban érkezik az egyik iskolai bálba. Ezzel a különleges belépővel nagymamája előtt is tisztelgett, aki támogatta unokáját, amikor egy évvel ezelőtt kitalálta ezt az ötletet, de sajnos néhány hónappal ezelőtt elhunyt.

A család többi tagja sem ellenezte a koporsós érkezést, sőt, Abi fivére és édesapja vitte el őt a bejáratig, ők játszották el a gyászhuszárokat, és a tanári karnak is tetszett az ötlet, hiszen ehhez hasonlót még soha nem láttak.

Abi a koporsót Facebookon találta, és az igényei szerint átalakította kicsit. Hogy milyen dal legyen a bevonulózene, azt közösen találták ki az édesapjával, aki nagyon örült, hogy segíthetett az előkészületekben, illetve ott lehetett a bevonulásnál. 

„Amikor elmondta, hogy szeretne elmenni a bálba és ilyen belépőt szeretne, mindent megtettem, hogy megvalósulhasson az álma és ezt akarja csinálni, minden eszközt megmozgattam, hogy ez megtörténjen” – mesélte. A választott dal egyébként a Year Zero című szám volt a Ghost nevű zenekartól, amiért mindketten rajonganak. 

Goth lány

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

„Amikor kinyitottam a csomagtartót, és elkezdtem kihúzni a koporsót, az embereknek leesett az álluk. Csend volt, amíg ki nem lépett a koporsóból, és akkor hirtelen mindenki tapsolni, kiabálni kezdett. Szerintem elképesztően nézett ki, micsoda átalakulás volt ez. A kislányomból felnőtt lett. Olyan büszke voltam” – tette hozzá Alan Ricketts.

(via MetroUK)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top