nlc.hu
Család

Egy kislány kinézetét gúnyolta a biológia tanár

A kislány fülén és a fogain gúnyolódott a biológiatanár

Senki sem áll az anya mellé az ügyben.

Egy 12 éves kislány édesanyja a Reddithez fordult, hogy megossza csalódottságát gyermeke zaklatójával kapcsolatban, aki történetesen a kislány egyik tanára.

Az anya elmondta, hogy lánya nemrégiben durva megjegyzésekről panaszkodott, amelyet tanára tett a megjelenésével kapcsolatban.

„Az egész egy biológiaórán kezdődött, ahol a fülcimpákat nézték. A tanár ezután nyilvánvalóan kiemelte a 12 éves lányt, mondván, hogy »kövér fülcimpái« vannak. Azóta sosem tűzi fel a haját, mindig kiengedve hordja, hogy eltakarja a fülét” – írja az anya.

A biológiatanár állítólag azt is mondta, hogy a fiatal lánynak „nyúlfogai” vannak, ami miatt most fogszabályzót szeretne.

„Azt mondta, szőrösek a lábai, most már csak harisnyanadrágot hord, és megkért, segítsek megtanítani borotválkozni” – folytatja az anya.

Lánya csak idén kezdte el a középiskolát, de úgy tűnt, jól beilleszkedett az iskolába, amíg a zaklatási botrány el nem kezdődött.

„Egyeztettem egy találkozót az iskolával, de azt mondták, még nem volt ilyen panaszuk, és a tanárának nagyon jó híre van a diákok körében” – mondta az anya, aki tehetetlennek érzi magát, amiért úgy állítják be, mintha a lányával lenne a baj.

A megjegyzés rovat tele volt a lánya támogatásával, sokan pedig az anya mellé álltak, és bátorították, hogy álljon ki a lánya mellett, vagy vigye inkább másik iskolába.

(via)

szomorú kislány az iskola lépcsőjén

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top