nlc.hu
Család

Éheztették és verték a kétéves kisfiukat

Szándékosan éheztették és bántalmazták kétéves kisfiukat a csepregi szülők

Szándékosan éheztették és tartották bezárva kétéves gyermeküket a csepregi szülők. A kisfiút sokkoló körülmények között tartották. A fiút kimenekítették, azonban az életét már nem tudták megmenteni.

Szándékosan éheztették halálra kétéves kisfiukat azok a csepregi szülők, akik verték és kínzással fenyítették gyereküket – derül ki a Tények riportjából

A szülők leláncolva, bezárt ajtók mögött tartották gyermeküket, akit rendszeresen bántalmaztak, mivel úgy vélték, hogy problémás. Nemcsak a kétéves kisfiukat, hanem három másik gyereküket is bezárva tartották egy szobában sokkoló körülmények között. A falakat és a bútorokat is ürülék borította. 

Egy kisfiú tenyere a homályos üvegajtón

Egy kisfiú tenyere a homályos üvegajtón (Fotó: Getty Images

A kisfiúval, Mátéval végül az éhezés, illetve az elhanyagoltság miatti fertőzések végeztek.

A fiút kimenekítették, azonban az életét már nem tudták megmenteni, ugyanis fertőzött tüdőgyulladást kapott, illetve a verés következtében szervi elégtelensége is lett. 

A pár öt gyermeket nevelt az említett brutális körülmények között. A szülők akkor hívták a mentőket, amikor a kétéves fiú már nem mozdult, majd azt hazudták, hogy szén-dioxid-mérgezést kapott. 

A szülőket különös kegyetlenséggel 12 év alatti gyermek ellen elkövetett emberöléssel vádolják. A tárgyalás októberben folytatódik szakértők és tanúk meghallgatásával. A pár akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top