nlc.hu
Család

Halálos szingapúri gyermekbántalmazás

Halálra forrázták 5 éves fiúkat a bestiális „szülők”

Változatos, ép ésszel felfoghatatlan kínzásoknak tette ki saját gyermekét az a szingapúri házaspár, akik rendszeresen seprűvel, fogassal, fogóval csipkedték, a macska ketrecébe zárták, majd forró vízzel felfoghatatlan szenvedéseit, végül halálát okozták.
Gyermekhalál, gyász - Fotó: Pixabay

A kisfiú 2011 januárjában született, majd egy másik családhoz került, 2015 májusában viszont visszaadták eredeti „családjának”, ahol rendszeresen bántalmazták, többek között seprűvel, fogassal ütötték, fogóval csipkedték, illetve forró vízzel többször is leforrázták, és a macska ketrecébe zárták.

A halálos gyermekbántalmazás 2016 októberében történt, amikor az apa megverte és ismét forró vízzel öntötte le a kisfiút, aki nem akart levetkőzni a fürdéshez. A fiú utána hiába nem mozdult meg, „szülei” még 6 órán át nem vitték kórházba, félve attól, hogy letartóztatják őket. A kisfiún végül hiába végeztek életmentő műtétet, már nem tudták visszahozni. 

A per most ért véget: hétfőn az egyes számú bántalmazó, Ridzuan Mega Abdul Rahman 27 év börtönt kapott és 24 darab ütést, míg felesége, Azlin Arujunah 27 évet és további 12 hónap börtönt kapott az ütések helyett. Az 5 éves kisfiú hiába halt bele, bántalmazói mégsem gyilkosság miatt lettek elítélve, mert a bíró szerint nem tervelték el előre, hogy megölik a gyermeket.

(via)

Itt tudsz segítséget kérni, ha baj van, vagy ha valakit a környezetedben bántanak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top