nlc.hu
Család

Eladó Torgyán József villája.

Eladják az örökösök Torgyán József budai villáját

Árulják Torgyán József budapest-mártonhegyi luxusvilláját.

A volt Kisgazdapárt hat éve elhunyt politikusa, dr. Torgyán József nagyon is létező XII. kerületi luxusvilláját 950 millió forintért, közel három millás négyzetméteráron hirdetik egy ingatlanos oldalon – írja a Pénzcentrum.

Eladják az örökösök Torgyán József budai villáját

Az 1213 négyzetméteres telken épült, 324 négyzetméteren hat szobás ház

állítólag kiváló állapotú. Alul dupla garázs, gépészet, háztartási helyiségek, szauna, vendégszoba és tágas, kertkapcsolatos előtér van. A földszinten fogadótér, nappali, étkező-konyha és gardrób van terasszal, közvetlen kertkapcsolattal. Az emeleten hálószobák, tárolók, fürdő és egy panorámás, teraszos dolgozószoba teszi minden igényt kielégítővé a helyiségek beosztását. A szinteket belső lépcső köti össze, a lift helye kialakítva. A tájolásnak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően

a ház rendkívül világos, a zöld környezetbe olvadva kellemes

hangulatú – próbálnak kedvet csinálni a házhoz.

Torgyán 2000-ben, a Fidesszel koalícióban való kormányzásuk idején vette a házat, hírek szerint ötvenmillió akkori forintért. Felújításával viszont minimum megduplázta annak értékét: 100-120 millióra becsülték. Torgyán doktor a rózsadombi Endrődi Sándor utcából költözött a Tállya utcába, talán azért, mert korábbi lakása előtt egyszer még robbantottak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top