nlc.hu
Család

Babi Palomas pótfeleség

10 millió forintért lehet felbérelni Babit, a pótfeleséget

Szeret meccset nézni, de azzal sincs baja, ha vacsorát kell készítenie...

A huszonnégy éves, São Paulóból származó Babi Palomas házas férfiak „pótfeleségeként” éli az életét. Teszi mindezt 30.000 ezer dollárért. Elmondása szerint a „hagyományos” feleségekkel ellentétben ő focit néz a férfiakkal, és soha nem panaszkodik. Mondjuk mi tudunk olyan vagány nőről, aki még a pályára is beszaladt egy mérkőzésen. Babinak egyébként több mint 110 000 követője van az Instagramon, de ennél is több az Only Fans közösségi oldalon.

Babi Palomas, a pótfeleség

Fotó: Profimedia

A szolgáltatásait egyelőre csak online lehet igénybe venni. „Volt olyan, hogy vacsorát készítettem, majd filmeztem az alkalmi férjemmel, de gyakori kérés, hogy nézzünk együtt meccset. Ezek a férfiak megnyílnak nekem, mesélnek az életükről, a családjukról. Bár házasságban élnek, mégis magányosnak érzik magukat… Nagyon szeretem ezt a szerepet, de azért remélem, hogy lesz egy valós partnerem és családom. Arról álmodom, hogy egyszer férjhez megyek. Nem járok a rajongóim házába, a munkám csak online találkozásokra korlátozódik.” Azt nem nagyon értjük, hogyan lehet online vacsorát készíteni valakinek.

Babi Palomas, a pótfeleség

Fotó: Profimedia

Babi 12, vagy 24 órás csomagot kínál az ügyfeleinek. Elmondása szerint rajongói között a volt tanárát is felfedezte már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top