nlc.hu
Életmód

Befutott a pályára a meccsen, szakított vele a pasija

Tapló üzenetben szakított vele a pasija, mert befutott a pályára egy rögbimeccsen

A vagány nő azt sem bánta, hogy a biztonságiak brutális szereléssel teperték le, miután melltartóban beszaladt a pályára. Aztán jött a másik hideg zuhany: szakított vele a pasija.

Javon Johnson bakancslistáján sokáig szerepelt egy nem túl megszokott dolog: mindig is szeretett volna befutni a pályára rögbimeccs közben. Az ausztrál nő álma a napokban teljesült ugyan, de amellett, hogy elég brutálisan bántak vele a biztonságiak, még a barátja is szakított vele az akciója miatt.

A nő az ausztrál profi rögbiliga múlt szombati meccsén, a Gold Coast Titans és a Parramatta Eels összecsapásán szaladt be a játéktérre farmerben és melltartóban. Igencsak megiramodott, és mikor már úgy tűnt, hogy sikerül kicseleznie a biztonságiakat, az egyik brutális szereléssel leterítette:

@javoncrystal When you run the whole field & then get absolutely destroyed…. I told ya I was guna do it 😉🤦‍♀️ #fyp #foryourpage #destroyed #nrl #streaker ♬ original sound - Jay Jay

A hazai klub elnöke az eset után közölte, hogy „lehetett volna jobban is kezelni az incidenst”. Ám ami ezután következett, az még jobban letaglózta Johnsont: igazán tapló stílusban, üzenetben szakított vele a barátja azért, mert befutott a pályára:

Egy idióta vagy, és szégyen, amit csináltál. Köszönöm, hogy kínos helyzetbe hoztál. Ne próbálj meg kapcsolatba lépni velem

– írta a nő párja a szakítós üzenetben.

A biztonsági őrök egy beszaladó nőt visznek el a pályáról a Gold Coast Titans és a Parramatta Eels közötti NRL-mérkőzés ötödik fordulójában a Cbus Super Stadiumban, 2022. április 09-én, az ausztráliai Gold Coastban

A biztonsági őrök egy beszaladó nőt visznek le a pályáról a Gold Coast Titans és a Parramatta Eels közötti ausztrál profi rögbiliga ötödik fordulójában a Cbus Super Stadiumban 2022. április 9-én, az ausztráliai Gold Coastban (Fotó: Bradley Kanaris/Getty Images)

A nő nem beszélt részletesebben a szakításról, viszont arról igen, hogy amit a pályán kapott a biztonságiaktól, az teljesen rendben volt. Azt kapta, amit megérdemelt – mondta –, és miatta nehogy bárkit is kirúgjanak. Ebből kiindulva bizonyára az sem viseli meg különösebben a talpraesett nőt, hogy megszabadult a tapló pasijától.

Nemrégiben írtunk egy másik tapló szakításról: egy amerikai nőt hazaérve egy tök üres lakás fogadta, és a férje is lelépett. Pedig van megoldás arra, hogyan kell profin és emberségesen szakítani.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top