nlc.hu
Életmód

A randik után benyújtotta a több millió számlát

A szakítás után megkérte az exbarátnőjét, hogy fizesse ki az eddigi randijaik árát

Közel három és félmillió forintnyi összeget akar bevasalni az exén randiköltség címén a szakítás után a cseppet sem lovagias pasas.

Egy shanghai-i férfi hírhedtté vált Kínában, miután egy merész húzással arra kérte az exbarátnőjét, hogy a szakítás után fizessen neki vissza mindent, amit a randijaikra költött. A férfi nem csak úgy előhúzott egy számot a fejéből, hanem egészen részletes listát vezetett mindarról, amire kettejük kapcsán költött, a végösszeg pedig majdnem eléri a 3,5 millió forintot – írja az Oddity Central.

Lista

Részlet a social mediában hetek óta terjedő listából

A lista annyira részletes, hogy még a dátumokat és a helyszíneket is tartalmazza, és nagyon pontos leírás is található minden egyes tétel mellett. A férfi a listát elküldte az exének, és azt szeretné, hogy a nő kompenzálja őt. A lista már hetek óta nagy sikerrel fut a kínai közösségi médiában, az emberek pedig elképedtek attól, hogy valaki hogyan volt képes ilyen részletes listát vezetni több hónapnyi randizásról. Az olyan aprópénzes költésektől, mint a két palack ásványvíz, egészen az olyan szokatlan tételekig találhatók tételek rajta, mint a vigyázás az ex beteg édesanyjára. A lista minden egyes tételénél megjegyzi, hogy a tétel két felé szállt-e, vagy a nő volt az egyetlen kedvezményezettje a kiadásnak. Ha mondjuk egy étteremben mindketten ettek, akkor a kifizetett összeg 50%-át kéri, de amikor csak a nőnek vett valamit, ott a teljes összegre igényt tart. Az egyik legnagyobb tételt az jelenti, hogy a férfi és családja beszállt a nő édesanyjának temetési költségeibe is, amikor hosszú betegeskedés után meghalt. Most ezt is visszakéri. Azt nem tudjuk, hogy a nő hajlandó-e fizetni, de az biztos, hogy a többség elítéli a költségek utólagos megtérítését és egyfajta zsarolásnak tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top