nlc.hu
Otthon

Üres lakásba ment haza és a férje is eltűnt

Tapló szakítás: tök üres lakás fogadta, és a férje is eltűnt

Az amerikai nő teljesen ledöbbent, amikor hazaérve egy tök üres lakás fogadta, és a férje is lelépett.
Albérlet

Porsche Moore coach és podcaster pár napra elutazott Los Angelesbe, hogy részt vegyen konferencián, ám amikor hazaért, leesett az álla a megdöbbenéstől: egy teljesen üres lakás fogadta, a férje pedig eltűnt.

A Tennesseeben élő nő a TikTokon mutatta meg egy videóban a teljesen kipakolt lakást. A férje – akivel 18 éve élt házasságban – magával vitte még a mosó-szárítógépet és az ágyukat is, kipakolta a gardróbot, csak a nő ékszereit és az esküvői ruháját hagyta hátra. Elvágta a netkábelt is, így Moore nem tud otthonról dolgozni.

@cupoflove7

After 18 years this is how you leave me? All I have is me. I am okay with that. ##rue21BeYouChallenge ##lovestory ##gonewrong

♬ original sound - Porsche Moore

A nő a kommentek között azt írta: nem fér a fejébe, hogyan tudta így elhagyni a férje 18 év után. Azt is hozzátette, hogy az egész akció teljes titokban zajlott, semmiféle egyezség nem előzte meg, derült égből villámcsapásként érte.

Harminc nappal később, egy másik videóban Moore arról számolt be, hogy egy Erica nevű barátnőjénél lakik, és adományokból fogja berendezni az egyik üres szobát. A férjét azóta sem látta, de már legalább tudja, hol van.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pixabay/Ulrich Dregler)

Szakítás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top