nlc.hu
Család

Családja elvenné a gyerekét

Saját családja követeli a nőtől, hogy adja oda a babáját a húgának

Féltékenység, játszmák, nem kért tanácsok és gonoszság. Ez mind megtalálható az alábbi család történetében.
Két amely a bölcsőt ringatja

Az esetet egy nő osztotta meg Redditen. Elmondása szerint féltékeny húga felbujtotta a családját, aminek hatására most sokan azt követelik tőle, hogy mondjon le gyermekéről, mert annak jobb helye lenne a testvérénél. A család olyan érveket hozott fel, hogy a nőnek mindig is fontosabb volt a karrierje, így biztosan nem lesz ideje a babára. A nő a Redditen azt is elmondta, hogy amint előadták a rokonok az ötletüket, kitessékelte őket a házából.

Posztjából kiderül, hogy ő maga 28 éves, a férje pedig 39. Jelenleg egy kislánnyal várandós, akit férjével együtt már nagyon várnak. Csakhogy a nő 24 éves féltestvére Lia. 

Lia már egy éve járt jegyben, amikor kapcsolatának hirtelen vége lett. Akkor olyan kérései voltak nővére felé, hogy ne hordja előtte a jegygyűrűjét, mert ez neki fájdalmat okoz. „Természetesen továbbra is viseltem a gyűrűmet, ami a férjem családjának nőtagjai között öröklődik generációról generációra, így duplán különleges számomra” – írta bejegyzésében az asszony, aki már ekkor nem tudta mire vélni testvére iszonyatos féltékenységét.

Inkább új országba költöznek, messze a családtól

A helyzet csak fokozódott, amikor egy családi vacsorán arról beszéltek, hogy mi legyen a születendő baba neve. „Lia felpattant és azt vágta a fejemhez, hogy ő az, aki egy férjet és egy gyermeket érdemel, nekem nem való a boldog családi élet.” Alig néhány nappal később már a kismama apja és annak új felesége – Lia anyja – állt a küszöbén, és arról győzködte, hogy oda kell adnia a babáját a húgának, aki sokkal jobb anya lenne nála. „A férjemmel együtt azonnal kirúgtuk őket a házunkból” – írta a felzaklatott nő, aki nagyon hálás, hogy édesanyja és férje, Lucas családja mellette áll.

A házaspár azt tervezi, hogy inkább Svédországban kezdenek új életet, mivel a férfi svéd állampolgár. „Most is egy svéd cégnél dolgozik, csak az Egyesült Államokban, én pedig bárhol találok majd munkát, amikor a lányunk nagyobb lesz.”

Az asszony többször jelezte, hogy a története igaz, senki ne vonja azt kétségbe. Később pedig TikTok-videóban is előkerült a sztori. A kommentelők többsége ámulva olvasta a történetet, és biztosak abban, hogy Lia esetében nem pusztán gonoszságról van szó, hanem komolyabb pszichés problémáról. Ám vannak olyanok is, akik szerint nem valós a történet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top