nlc.hu
Család

Elrabolt gyerek Borsodban

Elrabolhattak egy kislányt a búcsúból Borsodban, a család 50 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel

Egy férfival látták a 11 éves Fruzsit a közeli buszmegállóban.

Elrabolhattak a búcsúból egy 11 éves gyereket a borsodi Arlón. Legalábbis a kislány családja ezt állítja, miután a gyerek nem ment haza a múlt hét vasárnapi falunapról. Mint a Tények riportjából kiderül, a szülők hamarabb hazaindultak, a kislányra a nagyobbik testvére vigyázott, aki csak egy pillanatra tévesztette szem elől.

Családja már aznap keresni kezdte, de azóta sem találják. A szülők barátokat, ismerősöket kérdeztek, hol lehet a lányuk, akkor mondták nekik többen is, hogy egy férfival látták a közeli buszmegállóban. “Egy Gábor nevezetű férfival ment el” – tudták meg a szülők. A család úgy értesült, a férfi a dodzsem tulajdonosa mellett dolgozott kisegítőként. A zsetonokat szedte össze, de még aznap kirúgták. A férfit egy bőrönddel látták a buszmegállóban, állítólag a 11 éves Fruzsi is vele volt.

A szülők azóta aludni sem tudnak, rettegnek, hogy a gyereküket fogva tartja az idegen. Azt mondták, a kislány mindenkivel nagyon barátságos, ezt használhatta ki az elrablója, mert magától sosem szökne el.

Fruzsi,

Az eltűnt Fruzsi – Forrás: TV2 / Tények – videó

A család feljelentést tett a rendőrségen. Fruzsinál se telefon, de még pénz sem volt, amikor eltűnt. A szülők 50 ezer forintot ajánlottak annak, aki segít megtalálni a kislányukat. Abban reménykednek, hogy nem tartja fogva a kislányt, és hamarosan hazatér, ugyanis pár nap múlva ünnepelnék a 12. születésnapját.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top