nlc.hu
Család

Michael Jackson lánya, Paris Jackson

Csodaszép fiatal hölgy lett Michael Jackson lánya, Paris

Már 25 éves Michael Jackson egyetlen lánya, aki nehezen birkózott meg apja halálával, de mostanra sikerült talpra állnia.

Paris alig volt 11 éves, amikor apja meghalt. A kislány két testvérével közösen ott állt a színpadon a popsztár búcsúztatásán. Sokan bírálták ezért a Jackson családot, hiszen egy világ elé cibálták a gyerekeket, akiket apjuk a haláláig óvott a nyilvánosságtól.

Paris nehezen dolgozta fel apja halálát. Tizenöt éves volt, amikor több öngyilkossági kísérlet következtében kórházba szállították, majd kábítószer-függősége miatt egy rehabilitációs klinikára vitték. Ezt követően egy terápiás iskolába küldték, itt végezte el a középiskolát. Paris később egy interjúban arról beszélt, hogy verbálisan és fizikailag is zaklatták az intézményben. Néhány nappal később, Paris Hilton, aki szintén abba az iskolába járt, szintén megszólalt az ügyben. Kijelentette, hogy őt is szexuálisan zaklatták az iskolában.

Paris Jackson barna ruhában

Paris idén szeptemberben (Fotó: Profimedia)

2019-ben a TMZ azt állította, hogy Jackson lánya ismét megpróbált véget vetni az életének, és pszichiátriára került. Paris a közösségi oldalán reagált a hírre, és mocskos hazugságnak nevezte azt. Később pedig arról beszélt, hogy az iskolában történtek és a lesifotósok viselkedése miatt poszttraumás stressz szindrómától szenved. 

A poszttraumás stressz szindróma (PTSD) egy olyan szorongásos zavar, amely egy pszichológiailag traumatikus esemény után alakul ki. Akutnak akkor minősíthető, ha tünetei három hónapnál kevesebb ideig állnak fenn, krónikusnak pedig akkor, ha a zavar három hónapnál tovább tart.

Paris modellként, színészként és apjához hasonlóan zenészként is dogozik. Ami a szerelmét illeti, 2020-ban szakított Gabriel Glenn zenésszel. Kettejük között egyébként 11 év a korkülönbség.

Nézd meg galériánkban, hogy lett bájos kislányból csinos fiatalasszony!

Prince Michael Jackson Jr. és Paris
Megnézem
Összes kép (6)

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top