nlc.hu
Sztárok

Így élnek Michaek Jackson gyerekei

11 éve halt meg Michael Jackson, így néznek ki a már felnőtt gyermekei

Már Michael Jackson legkisebb gyermeke is betöltötte a tizennyolcat, pedig alig volt elsős kisiskolás, amikor elvesztette az édesapját.

2009. június 25-én, vagyis ma 11 éve annak, hogy Michael Jackson gyógyszer túladagolás következtében elhunyt. Milliók nézték a tévén, vagy az interneten keresztül a legendás zenész temetését, amelyen talán először láthattuk együtt, maszkok nélkül a három gyermekét. Michael Jr, Paris és Blanket azóta felnőttek, önálló életük lett.

Michael Joseph Jackson, Jr.

Az énekes legidősebb gyermeke ma már ezt a nevet viseli, de a világ sokáig csak “Prince” Jacksonnak ismerte.  Biológiai anyja Debbie Rowe, az énekes egykori felesége. 1997-ben született, és 12 esztendős volt, amikor apja meghalt. Prince februárban ünnepelte a huszonharmadik születésnapját, tavaly dicsérettel szerezte meg diplomáját. Az elmúlt hónapokban pocakot, és hosszú hajat is növesztetett. Boldog párkapcsolatban él barátnőjével.
 

Michael Jackson Jr akkor és most

Michael Jackson Jr. az énekes legidősebb fia. A gyermek már 23 éves. (fotó: Getty Images/Jesse Grant; és AFP/MARK J. TERRILL; )

Paris Jackson

Prince húga, a 22 éves Paris. Róla sokat hallhattunk az elmúlt években. Egyrészt ő viselte a legnehezebben az édesapjuk elvesztését. Többször hívták ki hozzá a mentőket, depressziós lett és próbált véget vetni az életének. A gyógyulási időszakban közelebb került anyjához, Debbie-hez. Paris modellként, színészként és zenészként is bontogatja a szárnyait. Meglátjuk, hogy milyen sikereket ér majd el. Párja Gabriel Glenn zenész, akit a múzsájának tart, és akiről úgy nyilatkozott, hogy nagyon sokkal tartozik neki. Kettejük között egyébként 11 év a korkülönbség.

Paris Jackson akkor és most

Paris Jackson az apja temetésén 2009-ben és most 2020-ban. (fotó: Image Press Agency/NurPhoto és AFP/MARK J. TERRILL; )

Blanket Jackson

Michael Jackson legkisebb gyermeke hétéves volt, amikor elvesztette édesapját. Blanket, akit a családban csak Biginek hívnak, idén érettségizett, hosszú haját is megtartotta, és ő kerüli a legjobban a nyilvánosságot. Blanket, aki béranyától született, jelenleg szingli.

Blanket Jackson akkor és most

Blanket Jackson az énekesnő legkisebb fia. Az első fotó 2009-ben a második 2019-ben készült. (fotók: AFP/GABRIEL BOUYS; és Getty Images/Hollywood To You/Star Max; )

Sztárcsemeték!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top