Sztárok

Öngyilkossági kísérlet – Apja halálának évfordulója készítette ki Michael Jackson lányát

Újabb részletek derültek ki a 15 éves Paris Jackson öngyilkossági kísérletéről. A néhai popkirály lányát jelenleg kórházban ápolják, anyja szerint képtelen feldolgozni Jackson halálát.

Ahogyan arról szerda este beszámoltunk: öngyilkosságot kísérelt meg a 15 éves Paris Jackson. A TMZ információi szerint a lány gyógyszert vett be, és egy húsvágó késsel is megsebesítette magát, állítólag búcsúlevelet is írt. A kamaszt hajnali kettőkor szállították egy Los Angeles-i kórházba.

A People magazin egy közeli családtagra hivatkozva már arról számol be, hogy Paris hosszú ideje szenvedett depressziótól. „Egy ideje nagyon lehangolt volt. Gyakran ok nélkül hisztizett, rúgott, verekedett és fájdalmat okozott magának” – olvasható a People magazin internetes oldalán. A lapnak a család megerősítette, hogy nemcsak gyógyszert vett be a néhai zenész lánya, de késsel is megvágta a csuklóját. „Nagyon hiányzik neki az édesapja. Június 25-én lesz négy éve, hogy Michael meghalt. Paris volt Michael életének a középpontja. Amióta az apja meghalt, magányosnak érzi magát, és azt mondja nem érzi, hogy bárki is szeretné ezen a világon” – nyilatkozta a család egyik barátja a lapnak. Az ismerős szerint a lány cselekedete segélykiállítás volt testvérei, nagymamája és anyja felé.

„Rettentően magányos, mert apja testvéreivel él, akiktől nem kap szeretetet. Ezért vette fel a kapcsolatot az anyjával. Keres valakit, aki mellett biztonságban lehet. Hiszen még csak 15 éves” – olvasható egy másik ismerős véleménye a lapban.

Paris fotói
Paris Jackson fotói

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top