nlc.hu
Család

Kóbor Léna a színpadi létről

Kóbor János lánya mindenben remekel, amibe belekezd

A 16 éves Léna egyre jobban élvezi a színpadot, az éneklést és a színészkedést.

Fél évvel ezelőtt hatalmasat fordult a világ a csupán 16 éves Kóbor Lénával. A fiatal kora ellenére ma már büszkén mondhatja el magáról, hogy főszereplője az Omega musicalnek, a Gyöngyhajú lány balladájának, és immár 14 előadáson túl van.

Már nincs olyan lámpalázam, mint az elején, (…) de az előadás izgalma nem változott. Egyre jobban élvezem a színpadot, az éneket és a színészkedést. (…) Igazából csak most érzem, hogy tényleg milyen fantasztikus érzés azon a bizonyos színpadon állni. Bármilyen pályát is választok a jövőben, a művészet biztos, hogy az életem része marad”mesélte a Borsnak Kóbor Léna, aki az iskola mellett ének, tánc és nyelvi különórákra jár.

Kóbor Léna,

Kóbor Léna hálás, hogy azt csinálhatja, amit a legjobban szeret – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mint mondja, próbál mindent maximálisan megtenni, a legjobban teljesíteni nem csak azért, hogy a szülei büszkék lehessenek rá, hanem azért is, mert ő is így gondolja helyesnek.

Bevallotta, magával ragadta a musical világa és szeretné fejleszteni a színészi képességeit. “Úgy érzem, kinyílt egy világ, ahol nem csak a tánc és az ének létezik, hanem a próza is. Nyitott vagyok bármilyen új kihívásra és szerepre a színpadon” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top