nlc.hu
Sztárok

Kóbor Léna édesapja nyomdokaiba lépett

„Még csak most kezdtük el, alig várom a többi előadást is!” – A nézők állva tapsoltak Kóbor Léna debütálásához

A csupán 16 éves lány életében először lépett egy egész színháznyi közönség előtt színpadra. 

Kóbor János egyetlen lánya, Kóbor Léna pünkösdhétfőn musicalszínészként debütált Krisztaként az Omega, Gyöngyhajú lány balladájában. 

Kóbor Léna

Kóbor Léna (Fotó: Instagram)

Trunkos András, Léna keresztapja és az Omega menedzsere is ott volt, meghatódva nyilatkozott a Ripostnak a lány debütálásáról és az eseményről:

„Hihetetlen élmény volt tegnap este. Igazi ünnep és vastaps! Ami természetesen nem csupán Mecky lányának szólt, hanem a jobbnál jobb szereplőknek, Szabó Máténak, aki Lénácskát is segítette a színpadi dolgokban, az írónak, Gömöri Zsoltnak, aki az Omega-átiratokért volt felelős, a koreográfusoknak, a táncosoknak. Egyszóval mindenkinek, aki részt vett ebben a fantasztikus előadásban. Méltó volt az Omega emlékéhez. A nézők állva tapsoltak, így köszönték meg a társulat fantasztikus teljesítményét” – mondta a büszke keresztapa, majd viccelődve hozzátette:

Rendkívüli jelenség volt a színpadon, és ezt minden elfogultság nélkül mondom! Erre született, a színpadon a helye Lénának, de ezért még kapni fogok az apjától, ha újra találkozunk! 

Léna is élvezte a fellépést, némi drukkon kívül nem érez lámpalázat, vagy fokozott bénító izgalmat sem. Állítólag ebben is hasonlít édesapjára. 

„El sem tudom mondani, hogy mennyire fantasztikus érzések kavarognak bennem így az első bemutatóm után!💗 Szeretném mindenkinek megköszönni a rengeteg segítséget és szeretetet! Még csak most kezdtük el, alig várom a többi előadást is!!” – írta a lány az Instagram-oldalán.

Az énekes lánya, a 16 éves Kóbor Léna korábban már kipróbálta magát énekesként, most viszont édesapja születésnapja kapcsán töltött fel egy videót a TikTok-oldalára. 

(Bors, Ripost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top